Kladionica Melbet

Melbet recenzija

Melbet kladionica osnovana je 2012. godine sa sjedištem na Cipru, a posjeduju kladioničarsku licencu države Curacao. Kladionica već godinama bilježi impresivan rast, a s obzirom na sve što nude, to ni malo ne iznenađuje. Već na prvi pogled Melbet online kladionica djeluje veoma profesionalno, u isto vrijeme jednostavno, pregledno i pouzdano. Sama stranica prevedena je na preko 40 jezika, među kojima su hrvatski i makedonski.

Online kladionica Melbet nudi sjajno iskustvo u sportskom klađenju i pruža korisnicima široku pokrivenost sportskih događaja, puno vrsta oklada, kao i azijski hendikep. U sportskom dijelu nalazi se još i platforma za klađenje uživo, ponuda klađenja na virtualne sportove i mogućnost praćenja sportskih rezultata uživo.

Kompletna ponuda Melbet kladionice je ogromna, a osim nogometa tu su i ostali sportovi čija je ponuda zaista fenomenalna. Melbet online kladionica u ponudi ima odlično Live klađenje i uživo videoprijenose svih važnijih sportskih događaja. Na Melbet kladionici možete igrati i Toto 15 (igra vrlo slična nekadašnjoj sportskoj prognozi) kao i Toto točan rezultat. Izaberite između nekoliko Toto listića svakog dana, očekuju Vas bogati jackpotovi!

Korisničkoj podršci možete se obrаtiti mаilom, telefonom ili chatom uživo. Također imaju i stranicu za mobilno klađenje koja je kompatibilna sa svim mobilnim uređajima.

 

Otvaranje Melbet računa:

Otvaranje računa veoma je jednostavno i brzo. Nakon što otiđete na početnu stranicu i izaberete jezik, registraciju počinjete tako što kliknete na gumb "Registracija" koji se nalazi na vrhu stranice. Zatim izaberite registraciju putem e-maila, nakon toga popunite obrazac, upišete vaše osobne i kontakt podatke, izaberite korisničko ime i šifru i na kraju kliknite na gumb "Registracija". Na kraju potvrdite vašu registraciju putem linka koji će vam stići na e-mail koji ste koristili prilikom registracije. Nakon toga prebacite sredstva i možete početi sa klađenjem.

 

Uplata/Isplata:

Uplatu sredstava na vaš račun moguće je izvršiti svim najpopularnijim sredstvima plaćanja, kao što su kreditne i debitne kartice (Visa, Mastercard), popularnim elektronskim novčanicima, Neteller ili Payeer, e-pay, Paysafecard, EcoPayz ili Bitcoin. Minimalna uplata na Vaš račun u ovoj kladionici iznosi samo 1€.

Isplatu novca sa Melbet online kladionice možete obaviti putem kreditne ili debitne kartice (Visa). Isplatu možete izvršiti i preko Neteller, Payeer, EcoPayz ili Bitcoin. Minimalna isplata je također samo 1€.

 

Ponuda za klađenje:

Kladionica Melbet

Sportsko Klađenje: Melbet kladionica u svojoj ponudi ima gotovo sve sportove, bilo da ste ljubitelj europskog nogometa ili popularnih američkih sportova (NFL, NHL, MLB, NBA), bilo da Vas zanima klađenje na šah, kuglanje ili konjske utrke, bilo da ste ljubitelj Formule 1 - u Melbet kladionici ćete sigurno pronaći svoj najdraži sport. U Melbet kladionici možete se kladiti na sljedeće sportove: nogomet, tenis, košarka, američki nogomet, bejzbol, biciklizam, boks, e-sport, hokej na parketu, golf, hokej na ledu, kriket, lutrija, moto-trke, odbojka, pikado, ragbi, rukomet, bilijar, stolni tenis, utrke konja, utrke pasa, šah i drugo. Ponuda oklada na popularne lige i utakmice pokriva preko 1500 različitih vrsta oklada po utakmici. Pored ovako široke ponude imaju i izuzetno zanimljive razrade na razne sportove.

Melbet klаđenje uživo: Melbet kladionica ima zaista primamljivo klađenje uživo - klađenje na mečeve koji su u toku. Melbet klađenje uživo nudi različite događaje i vrste klađenja. U ponudi je, naravno, najviše nogometa, a osim nogometa ima dosta i tenisa, košarke kao i puno američkih sportova. Pored svake utakmice je oznaka VIDEO ukoliko uz klađenje imaju i videoprijenos uživo. Ukoliko kliknete na utakmicu koja je u tijeku, a nema oznaku VIDEO možete pratiti detaljan izvještaj uživo. Posjeduju i Multi-live funkciju kojа vаm dopuštа dа u isto vrijeme pratite nekoliko utаkmica uživo uz videoprijenos - sаvršenа stvаr zа mješovite oklаde uživo!

Melbet uživo klađenje

Melbet uzivo kladjenje i videoprijenosi

Izgled konzole za klađenje uživo uz videoprijenose pomoću Multi-live funkcije!

Melbet prijenosi uživo: Prijenose uživo možete besplаtno gledаti nа svom rаčunаlu ili mobilnom telefonu. Melbet prijenosi uživo pokrivaju neke od najboljih nogometnih liga, zatim tenis, košarku, rukomet, hokej i još mnogo toga...

Melbet klađenje putem mobilnog telefona

Melbet kladjenje putem mobilnog telefona

Melbet klađenje uživo putem mobilnog telefona uz videoprijenos

Melbet klađenje putem mobilnog telefona: Svijet sporta vam je sada pri ruci čak i kada niste u blizini računala. Bilo da je u pitanju klađenje uživo ili klađenje u posljednjem trenutku, nikada nećete propustiti akciju! Kladionica Melbet ima i stranicu za klađenje putem mobilnog telefona koja je kompatibilna sa svim mobilnim uređajima. Možete se kladiti na sve sportove koje imaju u ponudi, a dostupno je i klađenje uživo. Ono što posebno treba izdvojiti je obilje videoprijenosa utakmica koje možete gledati potpuno besplatno putem svojih mobilnih uređaja!

 

BONUS ONLINE KLADIONICA MELBET

Melbet svim novim korisnicima daje 100% bonusa na prvu uplatu. Bonus je do 100€. Da biste dobili bonus potrebno je da se registrirate na kladionicu Melbet i izvršite prvu uplatu (minimum 1€). Vaša uplata će se automatski udvostručiti sve do 100€. Pravila za isplatu: 5x uložiti uplaćeni iznos i bonus na sportskoj kladionici kombo oklade od čega najmanje 3 događaja moraju imati koeficijent 1.40 ili veći.

 

Specifičnosti kladionice:

- Lako pravljenje listića i vrlo lako korištenje kladionice.
- Veliki broj videoprijenosa uživo!
- Puno mogućnosti za uplatu i isplatu.
- Mogućnost klađenja putem mobilnog telefona.
- Tehnička podrška Vam je na raspolaganju ukoliko imate nekih problema.
- Pozitivna je stvar da su dobrodošli igrači iz svih država s područja Balkana.
- Ekskluzivna sekcija za virtualne sportove.
- Kladionica je dostupna na hrvatskom i makedonskom jeziku.

 

Ostalo:

Melbet ima vrlo jednostavnu stranicu za korištenje na kojoj vam ne treba mnogo vremena kako biste pronašli ono što želite.

 

RECENZIJA ONLINE KLADIONICE MELBET

Singlovi: Da
Način uplate: Debitne i kreditne kartice (Visa, Mastercard), Neteller, Payeer, e-pay, Paysafecard, EcoPayz ili Bitcoin.
Minimalna uplata: 1€
Maksimalna uplata: Nema ograničenja.
Troškovi uplate: Nema provizije.
Način isplate: Debitne i kreditne kartice (Visa, Mastercard), Neteller, Payeer, Paysafecard, EcoPayz ili Bitcoin.
Minimalna isplata: 1€
Maksimalna isplata: Nema ograničenja.
Troškovi isplate: Nema provizije.
Minimalna uplata po listiću: 0.20€
Maksimalna uplata po listiću: Nema ograničenja.
Maksimalni dobitak: 50.000€.
Valute: EUR, USD, HRK, BAM, MKD, RUB, CHF, HTG, UAH, KZT, KGS, AZN, MDL, GEL, AMD, TMT, TJS, PRB, TRY, MNT, Milli-Bitcoin, COP, XAF, CNY, IRR, CLP, PEN, ARS, MXN, UYU...
Jezici: Engleski, hrvatski, makedonski, arapski, danski, španjolski, indonežanski, korejski, poljski, ruski, bjeloruski, njemački, estonski, indijski, talijanski, litvanski, portugalski, slovački, turski, vijetnamski, bugarski, grčki, finski, japanski, norveški, brazilski, ukrajinski, francuski, mađarski, rumunjski, švedski, kineski...
Format kvota: Svi formati.
Tehnologija zaštite podataka: SSL
Mobilno klađenje: Da
P2P klađenje: Da
Online podrška korisnicima: Da
Ostalo: Na Melbet stranici možete naći pregled kvota, rezultate, statistiku i videoprijenose uživo.

 

Zaključak:

Sve ono što je potrebno jednom igraču nalazi se u Melbet kladionici. Imaju bogatu i raznovrsnu ponudu s velikim brojem opcija za klađenje, dobre koeficijente, posjeduju stranicu za mobilno klađenje, odličan bonus za nove korisnike 100% do 100€ i sve to uz brzu isplatu. Sve to s pravom čini Melbet jednom od boljih online kladionica, zaista zaslužuju svaku preporuku!

Kladionica Melbet